Omgeving en locatie - Villa Dushi Bida Curacao
16398
page-template-default,page,page-id-16398,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Omgeving en locatie

Voorzieningen in de buurt Jan Thiel Curacao

Op loopafstand van de villa zijn aantrekkelijke locaties en beachclubs als Papagayo, Zanzibar en Zest zijn te vinden. Daarnaast zijn ook winkels, een van der Tweel supermarkt (met onder andere AH artikelen) en restaurants in de nabije omgeving te vinden. Voor uw geruststelling zijn ook een dokter en tandarts praktijk in de buurt gevestigd. Wilt u meer van CuraƧao ontdekken? Via gespecialiseerde touroperators kunt u een groot aanbod aan dagtochten verkennen.

Voor ieder wat wils

Het Caribische klimaat zorgt voor veel zon en een aangename temperatuur door de verkoeling van de bijna altijd waaiende zachte wind. Het eiland is geschikt voor alle leeftijden en levensstijlen. De heerlijk witte stranden met wuivende palmen worden vergezeld door karakteristieke restaurantjes met terras. Zowel op de stranden als op zee is veel sportiefs te beleven. Zo bestaat onder andere de mogelijkheid om te snorkelen, duiken, flyboarden, beach tennissen, golven en nog veel meer! Meer in de stemming om tot rust te komen? Op het nabij gelegen terrein van Papagayo is een spa-wellness center aanwezig die u kunt voorzien van ontspannende massages.

Uitstapjes

Met de lokale bus op loopafstand van het huis is het mogelijk om Willemstad met de gekleurde huisje en de pontjesbrug naar Otrabanda te bezoeken en te winkelen. U kunt bij Jan Thiel ook een auto huren als u eens een dagje de stranden en mooie snorkel en duikplaatsen richting Westpunt wilt bezoeken. De tropische vegetatie van het eiland zorgt ook voor een fleurige veelheid aan vogeltjes, leguanen en mooie planten en struiken.